Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/43/castello/public_html/testi/libraries/cms/application/cms.php on line 460
510 R - Castelloboats

510 R

Castello 510R muokattu

Castello 510R on kalavene ja mökkivene, retkivene ja yhteysvene, johon riittää jo 15hv:n kone.. Sen mahtava keula antaa turvallisuutta lohiverkoilla ja kunnon tiloissa kulkevat niin lautakuormat kuin betonimyllytkin. Veneessä ei ole varsinaista liukukynnystä, jolloin kuoppaisellakin merellä voidaan aina valita sellainen matkanopeus, joka mahdollistaa miellyttävän matkanteon.

Veneen jyhkeä köli on hiekkahartsia, jolloin rantautumiset kallioluodoillekin ovat yksinkertaisia. Keskipenkki on irroitettava, jolloin esim. rakennustarvikkeiden kuljetus mökkisaareen onnistuu mainiosti. 510R on liikkuessaan sadevesityhjenevä. Keulakannen, turkin ja osittain istuinten pintamateriaalina on teaklaminaatti. Se antaa veneelle erikoisen arvokkaan ja tyylikkään ulkonäön ja varmistaa helpon puhdistettavuuden. Veneestä löytyy myös runsaasti lukittavaa ja kuivaa säilytystilaa.

510 on myös mukava vene soutaa, vaikkapa verkonlaskussa, kiitos hyvin suuntavakaan kölinsä.