Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/43/castello/public_html/testi/libraries/cms/application/cms.php on line 460
533 R - Castelloboats

533 R

Amazon R 4 muokattu

Castello Amazon 533R esiteltiin vuonna 2000 ja se uudistui 2007 korkean keskipulpetin ja monikäyttöisen kylmälaatikkoistuimen myötä. 533R on iso, tukeva keskipulpettivene kalastukseen, vesiurheiluun ja saaristoon. Se on hieno ajettava, pehmeä, kuiva ja vakaa. Sillä on kohtuullinen tehontarve: Neljänkympin koneella se nousee liukuun rivakasti vielä viidelläkin hengellä.

Amazon 533R on sadevesityhjenevä, uppoamaton ja kaksikuorinen. Siinä on kunnon uimataso uimatikkaineen. Venettä kiertää poikkeuksellisen tukeva kaide haponkestävästä teräksestä, mikä mahdollistaa monet työtehtävät ja harrastusaktiviteetit sekä tekee veneestä erikoisen turvallisen.

Niin kuin muutkin Amazon sarjan mallit, 533R on hyvin taloudellinen. Kevytkulkuinen pohja antaa mahdollisuuden valita pari pykälää pienempi kone kuin useimmilla kilpailijoilla. Ja tämähän tuntuu niin hankintahinnassa kuin polttoainetaloudessakin. Kaikki Amazon sarjan mallit kuluttavat nykyaikaisilla perämoottoreilla matkanopeudella n.0,5 L/mpk.