Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/43/castello/public_html/testi/libraries/cms/application/cms.php on line 460
533 RR - Castelloboats

533 RR

RR 15muokattu

Amazon 533RR sopii loistavasti niin kala-, yhteys- kuin urheilukäyttöönkin. Siinä on muiden Amazon mallien tapaan pieni tehontarve ja erinomainen ajettavuus. Urheilullisuutta ja vauhtia kaipaaville: 90 hv:n moottorilla saavutetaan 42s.huippunopeus.

Täysin suojaavat tuulilasit mahdollistavat mukavan matkanteon huonollakin säällä. 533RR on kokoisekseen poikkeuksellisen tilava. Vakiovarustekuomulla katettavassa takatilassa on mukavat matkustustilat viidelle – säästä riippumatta. Kuomulle on oma säilytystila takaselkänojan takana. Etutilan istuimet antavat väljyyttä kolmelle, tavaratilaa on seitsemän erillistä yksikköä. 533RR mallia voi jo keskikokoisella henkilöautolla kuljettaa jarruttomalla perävaunulla. Näin saat veneilyllesi aivan uusia ulottuvuuksia!

RR malli on myös uppoamaton, kaksikuorinen ja sadevesityhjenevä. Etutilan lattia on teaklaminaattia samoin kuin ankkuriboksin kansi ja turkin alla olevan säilytystilan kansi. Verhoilut ovat uutta vettähylkivää helposti puhtaana pidettävää Sunbrellaa. Amazon sarjan tapaan uimaportailla varustettu uimataso on leveä, tilava ja turvallinen.