Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/43/castello/public_html/testi/libraries/cms/application/cms.php on line 460
611 HT - Castelloboats

611 HT

IMG 3309 muokattu

Castello 611 HT on iso vene, niin hyötytiloiltaan kuin ajo-ominaisuuksiltaankin. Ajettavuus on ehdottomasti luokkansa huipulta. 21° muuttuvakulmainen pohjamuoto on pehmeä, kuiva ja vakaa. Toimivat nousulistat takaavat erinomaisen kiihtyvyyden ja kuormituskestävyyden jo 90 hv:n perämoottorilla.

Veneessä on toimiva pentry pesualtaalla ja vetolaatikosto kaapistolla varustettuna. Toimivat paikat löytyvät kompressorijääkaapille, liedelle, makeavesijärjestelmälle ja WC:lle. Neljälle ei tule ahdasta yövyttäessäkään, muhkealla U-sohvalla on juhlavaa matkustaa ja viettää iltaa korkean ja avaran kuomun suojissa, jolle löytyy helposti käytettävä integroitu säilytystila. Säilytystilaa löytyy muutenkin runsaasti mm. tilavat ankkuriboksit edessä ja takana.

Turvallisuuteen ja mukavuuteen on panostettu: RST- kaiteet, kunnollinen ja turvallinen uimataso portaineen ja kaikki verhoilumateriaalit homesuojattua ja veneilykäyttöön parhaiten soveltuvaa materiaalia.

611HT on mainio valinta perheen retkiveneeksi ja pienimuotoiseen edustukseen.